Hoe krijg ik toegang tot mijn webhosting en domein naam controle paneel?

Log in op het webhosting controle paneel, via de URL https://cp.belgacomhosting.be , en met account naam en paswoord dat u via email toegezonden is door ons na de bestelling van uw eerste shared webhosting abonnement.

In dit scherm kan u ook de taal van uw controle paneel kiezen

U login/username begint altijd met 2 letters en 6 cijfers.Indien u uw login niet meer weet, gelieve een mail te sturen naar webservices@proximus.com met de vraag een wachtwoord reset te doen.

Indien u uw wachtwoord niet meer kent, klik op de ‘forget password’ link en volg deze procedure om je wachtwoord opnieuw in te stellen. Er wordt dan een email verzonden naar het email adres dat u gebruikte bij de eerste hosting en domein naam aanvraag.

Labels: inloggen controle paneel